Php bilgisayar Scripti

05:46

İNDİR

DEMO

KURULUM

TomatoCart profesyonel bir alışveriş scriptidir. Ayrıca açık kaynak kodlu bir scripttir. Yönetim paneli tasarımı bilgisayar işletim sistemi gibidir. Yani görsellik açısından çok zengin.
Yönetim Paneli Demo: http://demo.tomatocart.com/admin/
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: admin
Kurulumu:
1. Site Dosyaları klasöründeki dosyaları sunucunuza atın.
2. Sitenize girin karşınıza kurulum ekranı gelecektir. Oradan sağ üst köşedeki Language kısmında Türkiye Bayrağına tıklayın.
3. Lisans sözleşmesini kabul ediyorum kutusunu işaretleyin ve “Devam Et” butonuna tıklayın.
4. Dosya izinleri kısmında kırmızı uyarı görürseniz bu dosyaya chmod 777 vermeniz gerekir. Gerekli ayarları yaptıktan sonra Devam Etbutonuna tıklayın. Eğer CHMOD, Dosya izini nasıl verildiğini bilmiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.
5. Gerekli alanlara MySQL bilgilerinizi girin ve Devam Et butonuna tıklayın. Veritabanını kurduğu için biraz bekletecektir.
6. Bu aşamada site bilgilerinizi girin. Sitenizi subdomaine veya klasöre kurduysanız ayarları değiştirmeyi unutmayın. Ayarları yaptıktan sonraDevam Et butonuna tıklayın.
7. Mağaza ayarları açılacaktır. Buraya mağaza adını ve sahibiyle ilgili bilgileri yazarak Devam Et butonuna tıklayın.
8. Son aşamada kurulum bitiyor ve teşekkür mesajı yazıyor.
Türkçe Dil Paketi Kurulumu
Öncelikle buradan Türkçe Dil Paketini indirin ve sunucunuza atın. Dilini Türkçe yapmak için ise yönetim panelinden Start > Definitions >Languages kısmına giriyoruz. Add yazısın tıklayarak Select Language kısmından tr_TR yazanı seçin ve Save butonuna tıklayın. Böylece Türkçe dilini eklemiş olduk. Varsayılan dili Türkçe yapmak için Turkish yazanın sağ tarafında bulunan düzenleme (edit) resmine tıklayın ve en alttaki kutucuğu işaretliyerek kaydedin. Sitenizin dili artık Türkçe oldu. Eğer siteye girdiğinizde sitenizin dili Türkçe değil ise tarayıcı önbelleğini ve geçmişini tamamen silin ve siteye tekrar girin.
NOT: Kesinlikle “install” klasörünü silmeyi unutmayın. Aksi takdirde başkaları sitenizi tekrar kurabilir ve hack teşebbüsünde bulunabilir.
kaynak:www.wmscripti.com

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »